آب این تالاب به دلیل وجود باکتریها و پلانکتونهای گیاهی به رنگ صورتی است. برخی از گردشگران فکر میکنند که این آب برای نوشیدن مناسب است، ولی مراقب باشید که این تالاب جز شورترین آبگیرهای جهان است.
با توجه به اینکه تالاب لیپار به دلیل تبخیر آب در ماههای محدودی از سال آب دارد، بهترین زمان سفر به این تالاب از اواسط فصل زمستان تا فصل بهار است. شاید جالب باشد که بدانید این تالاب همواره پرآب نیست. درواقع وجود آن به میزان بارانهای موسمی بستگی دارد. در کنار تالاب بازارچهای سنتی است که زنان بلوچستان صنایعدستی خود را آنجا میفروشند. سوزندوزی بلوچی یکی از زیباترین صنایعدستی جنوب شرق ایران است که پیشنهاد میکنیم آن را از دست ندهید.
ویژگی های طبیعی و گردشگری برجسته
• امکان عکاسی در محیطی شگفتانگیز به دلیل رنگ بینظیر این تالاب
• پوشش گیاهی زیبای بلوط و گزنه
• پوشش جانوری متنوع در دل کویر
• رویش پنبههای وحشی
• شترسواری در دل کویر
چرا بازدید از تالاب لیپار (صورتی) چابهار را پیشنهاد می کنیم؟
رویش درختان بلوط در این تالاب در کنار پوشش جانوری همچون فلامینگو و عقاب دشتی، صحنهی فوقالعاده زیبایی را خلق میکند که نمونه آن نهتنها در ایران بلکه در جهان بسیار کم است. وجود پرندگانی همچون چنگر، فلامینگو، طاووس کن، باقرقره، تیهو، عقاب دشتی، زیبایی این منطقه را دوچندان کرده است. یکی دیگر از زیباییهای این منطقه رویش پنبههای وحشی است که مردم بومی از آن تشک و بالشت تهیه میکنند.
اگر در ماههای بهمن، اسفند، فروردین، شهریور و مهر به چابهار سفر کنید، شاهد پدیده جزرومد قرمز در منطقه خلیج گواتر خواهید بود. پوشش گیاهی این تالاب، بوتهها و درختچههای گز، کهور، نی، بلوط و حرا است که با تبخیر آب، دیده میشوند. همچنین کپرهای کوچکی برای فروش صنایعدستی، محصولات دریایی و هنر دست زنان بلوچی ساخته شده است. میتوانید از نقشهای زیبای طراحی با حنا بر روی دستان خود در کنار صدای دلنواز سازوآواز جنوبی لذت ببرید. زمینهای اطراف تالاب بهخاطر باتلاقی بودن خطرناک هستند. به همین دلیل پیشنهاد میکنیم که خودروی خود را بافاصله از تالاب پارک کنید و پیاده به آن نزدیک شوید.
دیدگاه خود را بنویسید