نان توموشی (تموشی) که به آن سیلک، تومشتی، نون تاوه، لیتک و نان مشتا هم گفته میشود، یکی از پرطرفدارترین نانهای محلی جنوب کشور و پُراستفاده در جزیره قشم است که آن را با نوعی سُس مخصوص به نام سوراغ و یا مهیاوه به همراه روغن آغشته میکنند؛ البته برخیها ترجیح میدهند بر روی آن پنیر، کره و یا تخممرغ هم بزنند که به خوشمزگی آن افزوده میشود. نان توموشی (تموشی) که به آن سیلک، تومشتی، نون تاوه، لیتک و نان مشتا هم گفته میشود، یکی از پرطرفدارترین نانهای محلی جنوب کشور و پُراستفاده در جزیره قشم است که آن را با نوعی سُس مخصوص به نام سوراغ و یا مهیاوه به همراه روغن آغشته میکنند.
برخی از زنان نیز در شهرهای هرمزگان، روی این نان یک تخم مرغ میشکنند و اجازه میدهند که نان به همراه تخم مرغی که روی خمیر زده و پهن شده بپزد. سپس با یک کفگیر، نان نازک برآمده را جمع میکنند.
دیدگاه خود را بنویسید